Režisér Sam Raimi se do mysli mnohých filmových fanoušků především zapsal jako tvůrce spider-manovské trilogie s Tobeym Maguirem, ale nesmíme zapomínat na to, že jde také o zkušeného hororového veterána, který je jedním z otců legendární franšízy Evil Dead. Před několika měsíci jsme se dozvěděli, že Raimi se chystá vrátit k hororovému žánru skrze snímek jménem Send Help, který zpracuje pro 20th Century Studios.

Server Deadline nyní hlásí, že k filmu by se mohla připojit herečka Rachel McAdams, hvězda ze známých filmových titulů jako Zápisník jedné lásky (2004), Sherlock Holmes (2009), Půlnoc v Paříži (2011) nebo Spotlight (2015). Herečka o účasti prozatím pouze jedná, snad se tudíž v následujících týdnech dozvíme, zda se k filmu skutečně připojí.

Hodí se připomenout, že herečka už s Raimim spolupracovala na marvelovce Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022), kde si zopakovala roli doktorky Christine Palmer. Je zde také možnost, že Raimi natočí i třetí díl. 

Co se jeho chystaného hororu týče, stále zatím víme pouze to, že se má odehrávat na jakémsi ostrově. Film by měl podle všeho připomínat snímek Misery nechce zemřít (1990), filmovou adaptaci slavné knihy od Stephena Kinga, a také drama Trosečník (2000) s Tomem Hanksem, což je poměrně dost zajímavá kombinace.

O scénář k filmu se postaralo filmařské duo Damian Shannon a Mark Swift, které napsalo horory Freddy versus Jason (2003) a Pátek třináctého (2009). Taktéž se oba tvůrci podíleli na výrobě scénáře k filmové Pobřežní hlídce (2017).

Sam Raimi bude kromě režiséra vykonávat i úlohu jednoho z producentů. 20th Century Studios by mělo film uvést do kin. Kdy k tomu ale dojde, zatím není známo.