Před necelým měsícem šel do českých kin nový chválený titul řeckého režiséra Yorgose Lanthimose jménem Chudáčci, který už brzy zabojuje o Oscary. Filmař už navíc s Emmou Stone připravuje další titul s názvem Kinds of Kindness, který se již nachází v postprodukci. Server Variety ale hlásí, že Lanthimos si už našel další projekt, na který se v budoucnu vrhne.

Podle všeho má natočit remake jihokorejské černé komedie jménem Save the Green Planet! (2003), kterou napsal a natočil Jang Joon-hwan. Natáčet by se mělo během léta ve Velké Británii a New Yorku. Jedním z producentů se navíc stane hororový mistr Ari Aster (On se bojí). 

Původní korejský snímek se točí kolem mladíka, který v poslední době příliš štěstí v životě neměl. Začne se ale domnívat, že na planetu Zemi zaútočí mimozemští vetřelci ze souhvězdí Andromeda. A že jedině on dokáže lidstvo zachránit. S pomocí své přítelkyně Sooni následně unese mocného a bohatého businessmana, o němž si myslí, že je mimozemšťanem v převleku za člověka. Mladík ho posléze začne mučit, aby přiznal svou pravou identitu. Businessman se ale samozřejmě pokusí své únosce a mučitele přesvědčit, že to všechno je jeden velký omyl.

Snímek zabodoval hned na několika filmových festivalech a pro mnohé filmové fanoušky (nejenom) v Koreji se stal kultovní klasikou. 

Scénář k remaku si vzal pod palec Will Tracy, který například napsal některé z epizod chváleného seriálu Boj o moc (2018). Taktéž se podílel na scénáři k satirickému snímku Menu (2022).

Remake je podle všeho ve výrobě už od roku 2020, jednu dobu to vypadalo, že ho opět natočí režisér korejského originálu Jang Joon-hwan, ale plány se od té doby změnily. Pokud natáčení začne v létě, remaku bychom se mohli teoreticky dočkat někdy během příštího roku.