Krátce po novém roce se do našich kin dostane romantická komedie S tebou nikdy, ve které se v hlavních rolích objevili Glen Powell (Top Gun: Maverick) a Sydney Sweeney (Euforie). Studio Sony se pochlubilo zcela prvním oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Snímek je popisován jako volná modernizace Shakespearovy divadelní hry Mnoho povyku pro nic, kterou napsal v roce 1599. Příběh se zaměří na Bena (Powell) a Bae (Sweeney), dva bývalé spolužáky, kteří spolu během studií na vysoké škole nějakou dobu randili. Následně ale jejich vztah spadl na bod mrazu, v rámci čehož se pak jejich cesty rozešly. Pak se ale nečekaně znovu setkávají na cestě do Austrálie, kde se jejich společný kamarád žení.

Ben a Bae však nechtějí před ostatními na svatbě vypadat, že momentálně nikoho nemají, obzvlášť s ohledem na fakt, že události se zúčastní i bývalé lásky obou dvou. Rozhodnou se proto oba předstírat, že jsou pár. Dokážou ale skutečně obalamutit všechny svatebčany?

Jak asi lze očekávat, ono předstírání patrně posléze přeroste ve skutečnou romantickou lásku. Naznačit by nám to mohl i plnohodnotný oficiální trailer, kterého se patrně dočkáme někdy během příštího měsíce.

O režii se postaral Will Gluck, který už má za sebou filmy jako Panna nebo orel (2010), Kamarád taky rád (2011) a Králíček Petr (2018). Původní scénář zpracovala Ilana Wolpert (Muzikál ze střední: Seriál).

Dále se ve snímku objeví herci jako Dermot Mulroney, Michelle Hurd, Alexandra Shipp, Darren Barnet, Rachel Griffiths, Bryan Brown, GaTa, Hadley Robinson a Joe Davidson.

V našich kinech se snímek objeví 11. 1. 2024.