Premiéra romantické komedie S tebou nikdy se pomalu blíží. Studio Sony se proto rozhodlo vydat plnohodnotný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. V hlavních rolích se představí Glen Powell (Top Gun: Maverick) a Sydney Sweeney (Euforie), dvě atraktivní hvězdy, které nyní díky konci stávky herců mohou snímek propagovat.

Děj se bude točit kolem Bena (Powell) a Bae (Sweeney), kteří kdysi bývali nejenom spolužáky, ale i hezkým párečkem. Jejich vztah ale nakonec nevydržel, přičemž následně se oba vydali jinými cestami. Znovu se ale setkají během cesty do Austrálie, kde se jejich společný známý bude ženit. Na svatbě se ale mají objevit i určití lidé, kvůli kterým nakonec Ben a Bae vymyslí společný plán.

V první řadě je zde Jonathan, Baein bývalý přítel, se kterým však už nechce nic mít, ovšem její rodiče se je stále snaží dát zase dohromady. Pak je tu Margaret, Benova bývalá přítelkyně, která mu zlomila srdce. Ben a Bae proto začnou předstírat, že tvoří pár.

Díky tomu dá Jonathan pokoj a Margaret by mohla začít žárlit, což by mohl být dobrý základ pro to, aby se k Benovi eventuálně vrátila. Nejnovější upoutávka tak ukáže několik komických situací, které onen plán způsobí. A asi lze předpokládat, že oba dva hrdinové to nakonec dají dohromady doopravdy. 

O režii se postaral Will Gluck, který už má za sebou filmy jako Panna nebo orel (2010), Kamarád taky rád (2011) a Králíček Petr (2018). Původní scénář zpracovala Ilana Wolpert (Muzikál ze střední: Seriál).

Dále se ve snímku objeví herci jako Dermot Mulroney, Michelle Hurd, Alexandra Shipp, Darren Barnet, Rachel Griffiths, Bryan Brown, GaTa, Hadley Robinson a Joe Davidson.

V našich kinech se snímek objeví 11. 1. 2024.