Jeden z největších filmů od Netflixu, kterého se letos dočkáme, bude i sci-fi s název The Adam Project. Streamovací platforma tak vydala první pořádný trailer, na který se můžete podívat výše. Hlavní postavou se stane Adam Reed, kterého si zahraje jak Ryan Reynolds, tak i Walker Scobell. Scobell si však zahraje třináctiletého Adama, který momentálně truchlí nad nedávnou smrtí svého otce (Mark Ruffalo). Jednoho dne ale najde v garáži jejich rodinného domu zraněného pilota. A po několika interakcí si třináctiletý Adam uvědomí, že mluví se svou vlastní starší verzí (Ryan Reynolds). Oba dva Adamové se tak následně vydávají na dobrodružnou cestu, aby mohli najít a zachránit svého otce. A spolu s ním vlastně i celý svět. 

Cesta to však ani zdaleka lehká nebude. Nejenže spolu obě dvě verze Adama ze začátku příliš nevycházejí, ale zároveň jim půjdou v patách jakési nepřátelské síly, které budou usilovat o jejich životy. Pokud ale oba dva hrdinové opravdu chtějí spasit celý svět, budou se muset rychle naučit spolupracovat. Ve filmu se tak dočkáme nejen Zoe Saldany v podání neohrožené bojovnice TK, ale i Catherine Keener, která si patrně zahraje hlavního padoucha filmu. Přesné detaily o jejích charakteru zatím neznáme, ale údajně se jedná o postavu, které se podařilo ukrást mocnou a vymakanou moderní technologii od brilantního vědce otce obou Adamů.

Na nadcházející akční sci-fi se pracovalo už od roku 2012, přičemž sám Ryan Reynolds prohlásil, že se jedná o jeho vysněný projekt. O scénář se tak postarali Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett a Mark Levin. Zcela původně měl film vyjít pod dohledem studia Paramount, přičemž v něm měl hlavní roli ztvárnit Tom Cruise. Během roku 2020 ale práva nakonec připadla Netflixu. O režii se postaral Shawn Levy, který s Reynoldsem minulý rok natočil akční komedii Free Guy. Oficiální premiéra je stanovená na 11. 3. 2022.