Na konci jara dorazí do našich kin zbrusu nová rodinná komedie jménem Imaginární přátelé (IF), ve které si jednu z hlavních rolí zahraje Ryan Reynolds. Ten si v novém klipu sedl spolu s režisérem ,,Johnem Krasinskim“, kterým je ve skutečnosti herec Randall Park, před kamery, aby divákům ukázali několik scén ze zákulisí. Těžko říct, co za tímto vtipem stálo, ale je možné, že pravý Krasinski zkrátka neměl na natáčení klipu čas, proto se ho rozhodli nahradit Parkem a rovnou o tom zažertovat.

Hlavní hrdinkou filmu se každopádně stane mladá dívka jménem Bea (Cailey Fleming), která má zvláštní schopnost vidět imaginární přátele. A to jak své, tak i ostatních lidí. Bea posléze přijde do styku s tvory, na které jejich stvořitelé po nějakém čase zapomněli. Dívka se pro ně tak stane jedinou nadějí na to, aby si našli jiné lidské kamarády. Někdy v budoucnu nám Paramount ještě nadělí plnohodnotnou upoutávku. 

(Pravý) John Krasinski se postaral jak o scénář, tak i o režii. Kromě obou dvou částí Tichého místa také natočil filmy jako Něco na těch mužích je (2009) a Hollarovi (2016).

Dále jsou k filmu upsáni herci jako Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge, Fiona Shaw, Louis Gossett Jr., Cailey Fleming, Alan S. Kim a další.

Do našich kin se snímek podívá 30. 5. 2024.