Za necelé dva měsíce vstoupí do amerických kin zbrusu nový thriller jménem Sleeping Dogs, ve kterém se v hlavní roli objeví Russell Crowe. Venku už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Práce detektiva zahrnuje hodně vnímavosti a přemýšlení. Proto rozhodně není ideální, když se s takovouto profesí potýkáte se ztrátou paměti. Něčemu takovému bude čelit Roy Freeman (Crowe), který podstoupil novou léčbu Alzheimerovy choroby. A zatímco se bude snažit dát znovu do pořádku svou paměť, čeká ho také vyšetřování brutální vraždy univerzitního profesora. Požádá proto jednoho ze svých parťáků, aby mu s vyšetřováním pomohl. Jednotlivé důkazy ale odhalují tajemství, která souvisí s jeho zapomenutou minulostí. A to vše povede ke strašlivé pravdě. 

O režii se postaral Adam Cooper, který na scénáři pracoval spolu s Billem Collagem. Oba dva filmaři se dále podíleli na scénáři k titulům jako EXODUS: Bohové a králové (2014) a Assassin’s Creed (2016).

Dále hrají Karen Gillan, Marton Csokas, Tommy Flanagan, Elizabeth Blackmore, Thomas M. Wright, Lynn Gilmartin, Jane Harber a Harry Greenwood.

V amerických kinech se snímek objeví 22. 3. 2024, o premiéře u nás zatím informace nemáme.