Ahsoka Tano je naprosto úchvatná postava od Dave Filoniho a George Lucase, která se objevila v seriálech Klonové války a Rebelové. Stránka SlashFilm potvrdila, že se konečně dočkáme i její hrané verze a to již tento rok v druhé sérii Mandaloriana. A upřímně, vše najednou dává smysl.

Na konci první série totiž můžeme spatřit Moffa Gideona držícího temný světelný meč. Jedná se o speciální zbraň, která se dědí u Mandalorianů po generace. Naposledy jsme ji viděli u postavy Sabine Wren v seriálu Rebelové. Seriál končí momentem, kdy se Sabine spolu s Ahsokou vydají na vlastní dobrodružství. Mandalorian se odehrává několik let po Rebelech, takže je velká šance, že Ahsoka bude chtít pomstít možná již zesnulou Sabine.

KDO SI AHSOKU ZAHRAJE?

Ahsoku si zahraje slavná herečka Rosario Dawson, kterou můžete znát ze Sin City: Město hříchů, Zombieland: Rána jistoty, Daredevil a dalších seriálů ve spolupráci Netflixu a Marvelu. Vše začalo před pár týdny, kdy Rosario sdílela na svůj twitter příspěvek, že Ahsoce by bylo během Mandaloriana 40 let, jako Rosarie samotné. A co si budem, podobnost tam malinká je. Nastává zde ovšem problém s dabingem Ahsoky. V animácích ji totiž dabuje Ashley Eckstein, jejíž hlas je s postavou silně spojen. Jedinou možností tedy je, že by byla Rosario předabována.