Kanárek si opětovně zazpívá na HBO Max. Poněkud zvláštní úvodní věta ale podtrhuje fakt, že film zaměřený na DC postavu jménem Black Canary se momentálně nachází v rané fázi přípravy scénáře. Nicméně známe už hlavní herečku. Tou je američanka Jurnee Smollett, která se v roli Black Canary představila již ve filmu Birds of Prey, kde si zahrála po boku Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead a Ewana McGregora. Nicméně sami dobře víte, že film u kritiků zrovna neuspěl a je tak překvapivé, že se ve Warner Bros. rozhodli vydat právě tímto směrem.

O scénář se postará Misha Green, ta stojí třeba za HBO seriálem Lovecraftova země, kde se mimo jiné v jedné z hlavních rolích objevila i Jurnee Smollett. Zatím se neví, jestli se Misha Green postará jen o scénář, nebo jestli se ukotví i v režisérském křesle.

Dinah Lance aka Black Canary je známou postavou ze světa DC Comics. Ve většině případů působí jako superhrdinská družka Green Arrowa, a tak jsme celkem v očekávání, jestli nám právě tento film neukáže nového zeleného lučištníka. Pochybujeme, že by vzniklo případné propojení se seriály od CW, kde se v roli Green Arrowa proslavil Stephan Amell.

Je vidět, že Warner Bros. má se světem DC velké plány. Kromě Black Canary je v přípravě další hromada filmů a seriálů, které míří na streamovací platformu HBO Max. Těšíme se určitě na seriál Peacemaker, kde si John Cena zopakuje roli mstitele s pochroumaným smyslem pro spravedlnost z filmu Suicide Squad od Jamese Gunna. Nedávno byly oznámeny i filmy Blue Beetle, kde se představí v hlavní roli Xolo Maridueña(Cobra Kai) a BatgirlLeslie Grace.