Hned na začátku prosince se můžeme těšit na akční thriller jménem Savage Salvation, ve kterém se v hlavních rolích objeví herecké legendy Robert De Niro a John Malkovich. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se bude odehrávat sice v hezkém, ale jinak poměrně dost drsném městečku, kde zákon a pořádek udržují společnými silami šerif Church (Robert De Niro) a detektiv Zeppelin. Právě zde se se svou milou jménem Ruby Red zasnoubí mladý Shelby John (Jack Huston), který kdysi býval velkým závislákem na drogách. Se svou budoucí ženou se tak těší na to, až založí rodinu, aby mohli oba jít vstříc novým a světlým začátkům. Podpory se jim také dostane od Rubyina švagra Petera (John Malkovich).

Velkým přáním Ruby bylo pokřtění v řece, aby se očistila od svých hříchů z minulosti. K ničemu takovému ale nedojde, protože ji její snoubenec jednoho dne najde mrtvou na verandě. Shelby si posléze uvědomí, že její smrt mají na svědomí drogové gangy, se kterými byl kdysi ve spojení. Proto se rozhodne, že se jejím vrahům krutě pomstí. A pokud kvůli tomu bude muset porušit zákon, tak budiž.

Ale i přestože posléze začne jednotlivé zločince nemilosrdně likvidovat, začne za sebou zanechávat až příliš velkou krvavou lázeň, v rámci čehož padne na celé město stín strachu a chaosu. A šerif Church ví, že s tím rychle musí něco udělat. Jakou roli v tom všem ale hraje Peter? Je snad možné, že o vraždě Ruby ví něco, o čem ani Shelby nemá nejmenší tušení? 

O režii se postaral filmový producent Randall Emmett, který dohlížel na výrobu celé řady nejrůznějších akčních filmů. Před rokem si natočil svůj vlastní krimi thriller jménem Po stopách vraha, ve kterém se v hlavní roli objevil Bruce Willis. Scénář si vzali na starost Adam Taylor Barker a Chris Sivertson.

Dále se ve snímku objeví herci jako Willa Fitzgerald, Dale Dickey, Swen Temmel, Tyler Jon Olson, Katalina Viteri, Tierney Smith a Celeste Fianna.

Oficiální premiéra je stanovená na 2. 12. 2022.