Co si budeme povídat, s životopisnými filmy o hudebních a zpěváckých hvězdách se v posledních několika letech tak trochu roztrhl pytel. Mnohé z nich následují v podstatě stejnou šablonu, která však může některé diváky po čase začít nudit. A pak je zde nový film jménem Better Man, který se zaměří na kariéru slavného britského popového zpěvák a skladatele Robbieho Williamse. Ten ve snímku i sám hraje hlavní roli, ovšem na první pohled byste ho možná nepoznali. Williams se zde totiž představí v podobě opičáka, na což však v traileru, který si můžete pustit výše, nikdo nebere příliš ohled, takže film bude evidentně obsahovat dávku jistého magického realismu.

Snímek je každopádně popisován jako satirický hudební film, který by měl pokrýt tři desetiletí Williamsovy hvězdné kariéry. Mimo jiné si také posvítíme na Willimasovo dětství, na jeho strávený čas jakožto nejmladšího člena v kapele Take That a na jeho úspěchy jakožto sólového umělce, jenž lámal jeden rekord za druhým. Zároveň se také film zaměří na veškeré výzvy, kterým v rámci své slávy musel čelit.

Vypadá to sice divně, ale kritici zatím film spíše chválí. Tak uvidíme, jak dopadne divácké přijetí. 

O scénář a režii se postaral Michael Gracey, jehož posledním filmem byl hvězdně obsazený muzikál Největší showman (2017).

Dále se ve snímku představí herci jako Kate Mulvany, Damon Herriman, Steve Pemberton, Alison Steadman, Jonno Davies, Anthony Hayes, Raechelle Banno, Tom Budge, Rose Flanagan, Olivia Fildes a Frazer Hadfield.

V našich kinech by se měl film podle všeho objevit 26. 12. 2024.