Namakaný Jake Gyllenhaal se nám na jaře představí ve snímku Road House, remaku stejnojmenné akční klasiky z roku 1989, ve které zazářil Patrick Swayze. Amazon se už také pochlubil plnohodnotným oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává Elwood Dalton (Gyllenhaal), bývalý bojovník UFC, který na tom s penězi není zrovna nejlíp. Následně tak skončí jako vyhazovač v hlučném baru na souostroví Florida Keys. Jeho práci ale velice opepří válka psanců a motorkářů, do které se samozřejmě zaplete. V rámci toho se střetne s Knoxem, obzvlášť silným protivníkem, kterého si ve filmu zahraje Conor McGregor, skutečný bývalý šampion UFC v lehké a pérové váze. Opravdovou hrozbou ale bude padouch v podání Billyho Magnussena, který se pokouší Daltonův bar převzít a zbourat, aby na jeho místě mohl vybudovat luxusní resort. 

O režii se postaral Doug Liman, který nám nadělil známé filmové tituly jako Agent bez minulosti (2002), Na hraně zítřka (2014) a Barry Seal: Nebeský gauner (2017). Scénář zpracoval Anthony Bagarozzi (Správní chlapi).

Dále hrají Joaquim de Almeida, Darren Barnet, Gbemisola Ikumelo, JD Pardo, Daniela Melchior, Travis Van Winkle, Lukas Gage, Beau Knapp, Arturo Castro a Kevin Carroll.

Snímek bude na službě Prime Video premiérovat 21. 3. 2024.