Pánové Matt Damon (Oppenheimer) a Ben Affleck (Hypnotik), kteří tvoří nejenom herecké, ale i skvělé scenáristické duo, si zahrají hlavní role v chystaném krimi thrilleru jménem RIP, jenž uvede Netflix.

Server Deadline nyní hlásí, že k filmu se připojily herečky Teyana Taylor a Sasha Calle. Jaké role ale přesně ztvární, zatím není známo.

Teyana Taylor si zahrála ve filmových titulech jako Cesta do Ameriky 2 (2021), Energalactic (2022) a Clarencova cesta ke slávě (2023), taktéž by se měla objevit v příštím filmu Paula Thomase Andersona jménem The Battle of Baktan Cross.

Sasha Calle má za sebou zatím pouze jednu opravdu výraznou roli, řeč je o Supergirl z loňského DC propadáku Flash (2023). Letos se také objevila v našich končinách neznámém dramatu jménem In the Summers

Konečně už také máme na světě nějaké informace o ději. Ten by se měl zaměřit na skupinu miamských policistů, jejichž důvěra se začne rozpadat poté, co objeví miliony dolarů v hotovosti v opuštěné skrýši. Když se ale vnější síly dozví o tom, kolik peněz se ve skrýši nacházelo, rázem začne být všechno zpochybňováno. Včetně toho, na koho přesně se mohou policisté spolehnout.

Damon i Affleck byli každopádně ze scénáře nadšení, tak snad bude výsledek stát za to. 

Scénář napsal Joe Carnahan, který se postará i o režii, námět vymyslel spolu s Michaelem McGralem (Kriminálka Miami), jenž bude jedním z koproducentů. Carnahan zrežíroval známé tituly jako Sejmi eso (2006), A-Team: Poslední mise (2010) nebo Mezi vlky (2011). Film zatím nemá oficiální datum premiéry.