Režisér Peter Farrelly, který v roce 2018 získal Oscara za snímek Zelená kniha (2018), se v komediálním žánru cítí jako doma. A už na začátku jara nám nadělí svou další hvězdně obsazenou srandu, kterou se stane snímek Ricky Stanicky. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na Deana, JT a Wese (Zac Efron, Andrew Santino, Jermaine Fowler), tři nejlepší kamarády, kteří si kvůli nepovedenému žertu před mnoha lety vymysleli neexistujícího „kámoše“ jménem Ricky Stanicky, aby je vytáhl z maléru. I po dvaceti letech o Rickym lžou před svými blízkými, aby omluvili své nedospělé chování. Když ale jejich rodiny začnou požadovat, aby jim konečně onoho legendárního Rickyho představili, trojice se rozhodne najmout herce a prostopášného napodobitele celebrit "Rock Hard" Roda (John Cena), aby mu vdechl život. Celý plán ale samozřejmě hladce neproběhne. 

Peter Farrelly se postaral jak o scénář, tak i o režii. Filmař je také zodpovědný za známé komediální tituly jako Blbý a blbější (1994), Něco na té Mary je (1998) a Já, mé druhé já a Irena (2000), na kterých pracoval spolu se svým bratrem Bobbym.

Dále se ve snímku objeví herci jako William H. Macy, Nathan Jones, Anja Savcic, Jane Badler, Lex Scott Davis, Debra Lawrance a Jim Knobeloch.

Na službě Prime Video od 7. 3. 2024.