Seriál Rick a Morty se jen tak ničeho nezalekne. Kromě velmi zajímavých dílů s velmi originálními nápady pro jednotlivé pasáže se místy dočkáváme až děsivých situací. Dosud jsme se mohli podivovat jen nad krokem, který dal vzniku live-action adaptaci. A když už je seriál u výprav do jiných dimenzí, tak proč nenahlídnout do světa anime?

O tomto výletu, který potrvá přibližně deset dílů, se pochlubila vysílací služba Adult Swim spolu s ohlášením šesté série The Eric Andre Show. Projekt bude spin-offem stejnojmenného seriálu a nebude nijak spojován s původní sérií, což znamená, že bude stát sám o sobě a nebude závislý na původní předloze. Bohužel ale zatím vůbec netušíme, kam se tato dvojka podívá. Stejně tak ani netušíme, o čem vlastně nadcházející série bude.

Co je příjemným znamením, tak pod režisérskou taktovku si to bere Takaši Sano, který má na svém účtu už dva anime kraťasy „Rick and Morty vs. Genocider“ a „Summer Meets God (Rick Meets Evil)“. Aby seriál mohl vzniknout, je potřeba, aby si nápad vzalo pod svá křídla i kvalitní studio. Tím se stává Telecom Animation film. Jestli netušíte, o kom mluvíme, tak se zkuste podívat na Tower of God, Orange, Don’t Toy with me, Miss Nagatoro a Lupin the 3rd.

Rick and Morty vs. Genocider

Takaši Sano k příležitosti vytvořit vlastní spinoff dodává: „Multivesmírné výpravy Ricka a jeho party představují pro rodinné pouto výzvu, ale vždy se s ní vyrovnají. Je to taková život potvrzující podívaná a Jerry není výjimkou. Je mi ctí, že jsem dostal příležitost vyprávět nový příběh o této úžasné rodině. Doufám, že si jejich dobrodružství užijete!