Jihokorejský režisér Yeon Sang-ho na sebe upoutal celosvětovou pozornost v roce 2016, kdy nám nadělil zábavný zombie kousek Vlak do Pusanu. Poté navázal spolupráci s Netflixem, pro který vytvořil seriálové kousky jako Peklo (2021) a letošní Parasyte: The Grey. I nadále se však věnuje také filmovému světu, pro který vytvořil jak volné pokračování výše zmíněné zombie jízdy z roku 2020, tak i třeba akční sci-fi Čung_E (2023).

Všechny zmíněné tituly pochází z jihokorejské produkce, nicméně to by se s jedním z jeho připravovaných projektů mělo změnit. Server Deadline hlásí, že Yeon Sang-ho připravuje snímek jménem 35th Street, na který bude dohlížet společnost TriStar Pictures. Jednat by se mělo o americkou produkci, bude to tudíž vůbec první režisérův film, který vznikne v angličtině. 

Zatím není vůbec známo, o čem přesně snímek vlastně bude, jednat by se ale mělo o jakýsi akční horor, což vzhledem k režisérově dosavadní filmografii příliš překvapivé není.

Scénář má zpracovat režisérův spolupracovník Ryu Yong-jae, který se jako scenárista podílel na tvorbě jak pokračování Vlaku do Pusanu, tak i výše zmíněného seriálu Parasyte: The Grey.

Dále bude na snímek dohlížet americká firma Appian Way Productions, kterou založil Leonardo DiCaprio (Zabijáci rozkvetlého měsíce), a společnost Wow Point.

Momentálně nevíme, kdy přesně k nám film dorazí, ani o obsazení není nic známo. Tak snad se odpovědí dočkáme ještě během letoška.