Před několika týdny vstoupilo do kin tenisové drama Rivalové ze Zendayou v hlavní roli, o které se postaral schopný filmař Luca Guadagnino. A zdá se, že italský tvůrce si už brousí zuby na svou další podívanou.

Tou by se měl stát thriller jménem After the Hunt, k němuž se letos na jaře připojila Julia Roberts (Nech svět světem). Server Deadline navíc nedávno oznámil, že by se k ní mohl připojit i sympatický Andrew Garfield (Spider-Man: Bez domova), který by měl o účinkování ve filmu momentálně jednat.

Hlavní hrdinkou se každopádně stane vysokoškolská profesorka (Roberts), která se ocitne na osobní a profesní křižovatce, když jistý žák vznese obvinění proti jednomu z jejích kolegů. Rázem začne hrozit, že vyplave na povrch temné tajemství z její vlastní minulosti.

Guadagnino se postará o režii, přičemž scénář si zas vzal pod palec herečka Nora Garrett (Beirut). První klapka by měla padnout letos v létě. Tak snad se do té doby dozvíme, kdo další se vlastně v chystaném filmu objeví.

Luca Guadagnino každopádně připravuje ještě další velké projekty, v postprodukci se třeba momentální nachází jeho snímek Queer s Danielem Craigem, který bude adaptací stejnojmenné předlohy od Williama S. Burroughse.

Taktéž by měl v budoucnu natočit titul Burial Rites s Jennifer Lawrence v hlavní roli, který bude sledovat ženu obviněnou z vraždy v malé vesnici na Islandu.

Co se týče chystaného thrilleru After the Hunt, dočkat bychom se ho měli někdy během příštího roku.