Andy Serkis, kterého bude většina lidí znát z jeho ikonické role Gluma v Pánovi prstenů, se v posledních letech rozhodl věnovat se režírování. Jeho debutním filmem bylo životopisné drama Nádech pro lásku, které u kritiků sklidilo poměrně velký úspěch. Jeho největším filmem však bude pokračování komiksového Venoma, které ponese název Venom: Let There Be Carnage. Sympatický filmař ale ohlásil, že tím jeho režisérská cesta neskončí. Po Venomovi se totiž chystá vrhnout na adaptaci slavného románu George Orwella

Serkis se chystá natočit novodobou verzi knihy Farma zvířat z roku 1945, alegorické satiry o přežívání zvířat na farmě, ze které vyženou svého utlačovatele pana Jonese, aby si na ní mohli ustanovit vlastní „rovnocennou“ společnost. Děj tak může symbolizovat praktiky tehdejšího Sovětského svazu, přesněji hrozivé období stalinismu. Román byl už v minulosti několikrát do filmové podoby zadaptovaný, nejznámější verze je dost pravděpodobně animovaný snímek z roku 1954, který se však od knihy liší mnohem optimističtějším koncem. Serkis v rozhovoru pro Wired řekl, že celý projekt už je v prvotních fází vývoje. Zároveň také řekl, že po Farmě zvířat se vrhne na další projekty, které má v šuplíku. 

Zatím není známo, do jaké podoby Serkis knihu zadaptuje. Přeci jenom se hlavní charaktery skládají ze samých zvířat, tudíž buď se dočkáme nějaké live-action CGI krásy typu Lví král, nebo se bude jednat o čistě animovaný snímek. Taktéž tím vyvstává otázka, zda se Serkis nebude chtít někdy v budoucnu pokusit udělat remake na 1984, slavnou filmovou adaptaci Orwellova dalšího románu. Té jsme se dočkali příhodně právě v roce 1984, přičemž od té doby se nikdo nepokusil udělat novodobou filmovou verzi. Na odpověď si však budeme muset počkat.