V roce 1954 ohromil filmový svět režisér Gordon Douglas, když představil svůj sci-fi horor s názvem Them! V něm dojde kvůli nukleárním zkouškám k mutaci mravenců, kteří následně přerostou do obrovitánských rozměrů. Následně se tak stanou pro lidstvo strašlivou hrozbou, se kterou si může poradit pouze tým vědeckých profesionálů, jemuž zároveň musí asistovat armáda Spojených států. Film se tak následně stal jednou z klasik 50. let, která inspirovala třeba i legendární herní sérii Fallout.

Server Deadline ale nedávno informoval o tom, že studio Warner Bros. Discovery dalo zelenou výrobě celovečerního remaku, který už má dokonce na palubě svého režiséra. Stane se jím skladatel Michael Giacchino, který minulý rok zaznamenal svůj režijní debut v podobě halloweenského MCU speciálu Vlkodlak: Noční lovec.

A vzhledem k tomu, že snímek slavil u kritiků a diváků úspěch, Warneři patrně usoudili, že remake slavné klasiky mohou s klidem vložit do jeho rukou. Pro server Deadline tak Giacchino prohlásil následující:

„Vždycky máte v hlavě jeden film, na který nikdy nepřestanete myslet. Pro mě je to Them! Že vypráví o nukleárním věku jsem se přitom dozvěděl až mnohem později v životě. Miluji na tom už ten samotný název. Oni! Je to o těch druhých, o tom neznámém, co jedna strana odmítá nebo nikdy nemůže pochopit. V současnosti je to příběh o imigrantech, který chci vyprávět prostřednictvím obřího sci-fi monster filmu.“

Asi také nebude žádným překvapením, že Giacchino se kromě režie hodlá postarat také o soundtrack. Není divu, však se jedná o oscarového skladatele, který patří mezi ty nejslavnější v Hollywoodu. Spolu s ním se na filmu bude podílet také jeho bratr Anthony, který je zodpovědný za dokument o výše zmíněném MCU speciálu jménem Noční režisér. Zatím ale není známo, jakou přesně bude pro film vykonávat úlohu. 

V následujících měsících bychom se snad mohli dočkat dalších informací o tom, jak vlastně bude vypadat samotné obsazení filmu. Ale jelikož byl celý projekt Warnery oznámen teprve nedávno, není zatím známo, kdy přesně se ho v kinech vlastně dočkáme.