Na začátku jara příštího roku se na službě Max (HBO Max) dočkáme velice slibně vyhlížející britské série jménem Režim, ve které se v hlavní roli představí Kate Winslet (Avatar: The Way of Water). Na světě máme i nový oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jak už nějaký čas víme, Winslet si v něm zahraje diktátorku jakési fiktivní a autoritářské evropské země, jejíž režim se začíná pomaličku rozpadat. Příběh by se měl odehrávat v rámci jednoho roku její vlády, nahlédneme tak nejenom do jejího paláce, ale i vztahů s ostatními postavami, které se kolem ní motají. Těšit se zřejmě můžeme na politický thriller, který bude zároveň okořeněný i nějakým tím černým humorem. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Will Tracy, který psal i pro slavný seriál Boj o moc (2018). O režii jednotlivých epizod se postarali Stephen Frears (Královna) a Jessica Hobbs (Koruna).

Dále se v sérii objeví herci jako Matthias Schoenaerts, Hugh Grant, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough a Donald Sage Mackay.

Oficiální premiéra na službě Max je stanovená na 3. 3. 2024.