Studio Roadside Attractions vydalo zbrusu nový trailer na svůj nadcházející film, který nese název Hard Luck Love Song, což bude částečně jak okouzlující love-story, tak i napínavý krimi thriller. Film je údajně inspirován známou americkou písní od Todda Snidera jménem Just Like Old Times, tudíž bychom měli od snímku očekávat určitý noir-westernový nádech, který se ve filmech poslední doby moc nevidí. 

Děj se bude zabývat charismatickým kytaristou jménem Jesse (Michael Dorman), kterému zrovna štěstěna opravdu nepřeje. Dělá jedno špatné rozhodnutí za druhým, přičemž většinu svého času tráví buď v laciných motelech, které následně hodně rychle opustí, nebo v nepříliš noblesních barech, kde hraje kulečník. Do toho všeho ještě hodně pije, plus občas se dostane i do nějaké té rvačky. Zkrátka si nežije úplně spokojeným životem. To vše se ale změní po setkání s Carlou (Sophia Bush), jeho starou známou, do které byl v minulosti určitou dobu zamilovaný. Jejich šťastné znovushledání ale může narušit Jesseho momentální způsob života, plus i určité trable z minulosti. Film tak bude zkoumat zajímavé a komplexní charaktery, které se vydaly hledat svůj vlastní druh amerického snu. 

Film se stane celovečerním debutem Justina Corsbieho, který se zároveň podílel na filmovém scénáři s Craigem Ugoretzem. Kromě výše zmíněných herců se ještě dočkáme jmen jako Dermot Mulroney, Brian Sacca, Melora Walters, Eric Roberts, plus uvidíme i hip-hopovou hvězdu RZA. Film měl premiéru na filmovém festivale v Austinu už před rokem, odkud si odnášel jen samé pochvalné reakce, tudíž je zde i určitá možnost, že by se mohlo jednat o žhavého kandidáta na Oscara. Snímku se dočkáme 24. 10. 2021