Davida Duchovnyho zřejmě většina z nás bude znát jako herce ze seriálů Akta X (1993) a Californication (2007), ovšem už má i jisté zkušenosti s režírováním. A studio Vertical už příští měsíc uvede jeho další zrežírovaný celovečerák jménem Reverse the Curse, ve které si zahraje jednu z hlavních rolí. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh bude sledovat Teda (Logan Marshall-Green), neúspěšného spisovatele, který se vrací zpět domů po zjištění, že jeho otec Marty (Duchovny), jenž je velkým fanouškem baseballového týmu Red Sox, už má nějaký čas rakovinu. Zatímco se Marty snaží napravit svou minulost, jeho zdraví se vždy zhorší ve chvíli, kdy Red Sox prohrají. Ted se proto rozhodne vzít věci do vlastních rukou a s pomocí skupinky sousedských kamarádů se pokusí nafingovat sérii vítězných utkání. Během toho se zakouká do okouzlující Marianny (Stephanie Beatriz), přičemž vyhlídka na novou lásku oživí jeho ambice. 

Duchovny se postaral jak o scénář, tak i o režii. Vůbec prvním filmem, který natočil, bylo komediální drama Nezapomenutelné dětství (2004).

Dále se ve snímku objeví herci jako Jason Beghe, Evan Handler, Pamela Adlon, Daphne Rubin-Vega, Kathiamarice Lopez, Liam Garten a Ralph Rodriguez.

Film bude uveden na VOD 14. 6. 2024.