Devadesátková blbina Strážci vesmíru, se kterou jste dost možná vyrůstali i vy, se loni skrze Netflix vrátila se snímkem Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy a sérií Power Rangers Cosmic Fury.

Už v roce 2022 ale vyšlo najevo, že zmíněná streamovací platforma chystá spolu se společností Hasbro Entertainment plnohodnotný seriálový reboot, s nímž slavná a milovaná značka vstoupí do nové éry. Původní plán bylo vydat ho už někdy v roce 2025.

Server Screen Rant ale nedávno přišel s informacemi o tom, že rebootu se nakonec jen tak brzy nedočkáme. Netflix se údajně rozhodl dát zpátečku, v rámci čehož už k chystanému rebootu upsaný není a přestal na něm pracovat. Neznamená to ale, že projekt míří do koše, Hasbro se už údajně poohlíží po jiném partnerovi, se kterým by mohl hranému rebootu vdechnout život. 

Na výrobu rebootu měli dohlížet Jonathan Entwistle a Jenny Klein. Entwistle je jedním z tvůrců seriálu I Am Not Okay with This (2020) a jeden z hlavních scenáristů série The End of the F***ing World (2017), zrežírovat by také měl nového Karate Kida.

Jenny Klein je americká scenáristka, která psala pro seriálové tituly jako Lovci duchů (2005), Jessica Jones (2015) a Zaklínač (2019).

Zda budou oba tvůrci na nové Strážce vesmíru dohlížet i po odchodu Netflixu, zatím není známo.

Screen Rant tvrdí, že Hasbro se pokusí výrobu rebootu obnovit co nejdříve, i tak bychom ale měli počítat s tím, že projekt se nejspíše opozdí, tudíž na rok 2025 to už nevypadá. Ale uvidíme.