Už příští týden Amazon uvede na své službě Prime Video druhou řadu seriálu Reacher, ve které si Alan Richtson zopakuje roli slavného hrdiny, jehož vytvořil britský spisovatel Lee Child. Na brazilském Comic-Conu CCXP, který proběhl minulý týden, se navíc Amazon pochlubil nejenom prvním trailerem na čtvrtou řadu The Boys, ale fanouškům nadělil i další upoutávku z nadcházející druhé řady Reachera, na kterou se můžete podívat výše.

V nové sezóně bude Jack vytržen ze svého života kódovanou zprávou, ze které zjistí, že členové jeho elitní skupiny armádních speciálních vyšetřovatelů jsou postupně likvidováni. Jack proto bude muset opět spojit síly s bývalými spojenci, aby přišli této záhadě na kloub. Brzy si ale uvědomí, že onen případ je mnohem větší a složitější, než si původně myslel. Jackovo dobrodružství bude pokračovat i v budoucnu, Amazon už totiž dal zelenou i třetí sezóně. 

Showrunnerem seriálu je i nadále Nick Santora, který se jakožto scenárista podílel i na seriálových titulech jako Útěk z vězení (2005), Anatomie lži (2009) a Tým Škorpion (2015).

Do druhé řady se také vrátí postavy jako Frances Neagley (Maria Sten), Karla Dixon (Serinda Swan) a David O’Donnell (Shaun Sipos).

První tři epizody budou na službě premiérovat 15. 12. 2023, zbylé díly budou vycházet vždy po týdnu.