Když v roce 2013 dorazil do kin snímek Očista, filmovému světu se potvrdilo, že o „home invasion“ horory a thrillery mají lidé zájem. Studio IFC Films proto vydalo zbrusu nový trailer na snímek Barbarians, ve kterém nezvaní hosté vpadnou do domu muže, kterého si zahraje Iwan Rheon, známý představitel hrozivého Ramseyho Boltona ze seriálu Hra o trůny. Příběh se tak zaměří na dva páry, které se rozhodnou uspořádat narozeninovou večerní oslavu uvnitř přepychového domu. Zprvu to vypadá na hodně příjemný a fajn večer. Posléze se však mezi čtyřmi přáteli začne stupňovat určité napětí. Nikdo z nich ale neví, že to nejhorší je teprve čeká. 

Nějakou dobu poté, co se dům zahalí do černočerné tmy noci, se odněkud vynoří skupinka maskovaných vetřelců, kteří se čtyřmi hlavními hrdiny rozhodně nemají dobré úmysly. Oba dva páry tak budou muset bojovat o holý život. Z traileru je také vidno, že snímek patrně nebude zcela čistokrevným vážným thrillerem. I přestože se asi nebude vyloženě jednat o komedii, film Barbarians by mohl mít určitou odlehčenější atmosféru, která bude protkaná různými vtipy a narážkami. To však samozřejmě neznamená, že by nás snímek ošidil o nějakou tu krev a násilí, se vší pravděpodobností navíc ne všichni hrdinové vyváznou z této prekérní situace se zdravou kůží. Co jsou vůbec zač oni maskovaní vetřelci? A proč se rozhodli vpadnout právě do domu filmových hrdinů? 

O scénář a režii se postaral původně producent Charles Dorfman. Ten se například podílel nejenom na tvorbě horou Death of Me, ale i dramatu Temná dcera z minulého roku, které má na letošních Oscarech hned tři nominace. Kromě Rheona se ve snímku také objeví herci jako Tom Cullen, Catalina Sandino Moreno a Inès Spiridonov.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 4. 2022.