Streamovací platforma Hulu před jistou dobou oznámila, že připravuje reboot slavné hororové klasiky Hellraiser z roku 1987 od Clivea Barkera. V té se jako hlavní padouch objevil hrozivý Pinhead, který sloužil jako primární antagonista napříč jednotlivými díly. I přestože hororová série byla následně až příliš moc ždímaná, z prvního dílu se stal jeden z nejvíce ikonických hororů osmdesátých let. Nyní se značka Hellraisera vrátí v novodobé verzi, ovšem dojde v ní k určité změně, nad kterou mnozí fanoušci dost pravděpodobně vyvalí oči. 

Postavu Pinheada v nadcházejícím rebootu totiž ztvární žena. Respektive herečka Jamie Clayton, kterou budou možná někteří diváci znát ze seriálu Osmý smysl. V roli tak vystřídá herce Douga Bradleyho, který pekelného kněze ztvárnil nejen v původním snímku, ale i v následujících dílech. Režie rebootu se ujal David Bruckner, tvůrce poměrně povedeného hororu The Ritual z roku 2017, ten prohlásil, že se už nemůže dočkat, až otevřou zcela novou a úžasnou kapitolu celé Hellraiser značky, ve které Jamie Clayton ztvární primární roli. Na tuto zprávu fanoušci série reagovali různorodě. Některým se nelíbilo, že původně mužská role ikonického záporáka byla přenechána ženě, plus další fandové nebyli spokojení už jen čistě ze samotné volby herečky. Další část fanoušků je ale nadšená, přičemž se již nemůže dočkat toho, jakým způsobem bude Pinhead v ženské verzi ztvárněn. Obecně jsou tak reakce poměrně rozporuplné. 

Na scénáři k rebootu pracuje i původní tvůrce celé série Clive Barker, který evidentně s obsazením svého ikonického padoucha nemá problém. Producenti doufají, že rebootem obnoví původní slávu celé série, která v průběhu let čím dál více chabla. Ve filmu si zahrají herci jako Odessa A’zion, Brandon Flynn, Goran Visnjic, Drew Starkey, Adam Faison, Aoife Hinds a Hiam Abbass. Datum premiéry ještě neznáme, ale je možné, že se snímku dočkáme už příští rok.