Už příští měsíc k nám dorazí již čtvrtá řada působivého a dobře hodnoceného sci-fi seriálu Westworld, na jejíž první oficiální trailer se můžete podívat výše. Díky traileru nyní také víme, kdy přesně se na novou sezónu můžeme těšit. Všichni si proto zaznamenejte do svých kalendářů datum 26. 6. 2022, kdy série odstartuje na HBO. Podle traileru je také jasné, že se opět dočkáme hvězdného obsazení, které se skládá z herců jako Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandiwe Newton, Tessa Thompson a Aaron Paul. A právě Jeffrey Wright, představitel Bernarda Lowea, ještě v letos na jaře částečně odhalil, co fanoušky v nadcházející řadě čeká:

,,Čtvrtá sezóna se bude více zabývat problémy a zajímavou technologií, která nám bude připadat povědomá. Bude to vzrušující. Bernard se to všechno stále snaží vyřešit a pořád je velkou součástí hry, která i nadále pokračuje. Bernard je přímo uprostřed toho všeho. Bude to zábava.“

Nutno ovšem dodat, že čtvrtá řada bude v jistém ohledu zásadní. Je totiž možné, že rozhodne o budoucnosti celého seriálu. I přestože se ze začátku zdálo, že HBO možná díky počáteční rekordní sledovanosti našlo svou další Hru o trůny, poslední třetí řada z roku 2020 už příliš mnoho diváků k televizním obrazovkám nepřitáhla. Nesmíme také zapomenout, že HBO má po vzniku Warner Bros. Discovery nové vedení, které by se případně mohlo rozhodnout investovat jinam. Vše se ale uvidí až poté, co budou venku čísla sledovanosti ze čtvrté řady. Fanoušci se každopádně mohou těšit na osm nových epizod, které budou klasicky vždy postupně vycházet po týdnu.

I nadcházející čtvrtou sérii si vzalo na starost manželské duo Jonathan Nolan a Lisa Joy, které celý seriál vede už od jeho počátku z roku 2016.

Těšíte se?