Od letošního jara víme, že režisér Ryan Coogler si brousí zuby (nebo respektive bude někomu brousit zuby) na nový celovečerák jménem Sinners s jeho dvorním hercem Michaelem B. Jordanem (Creed III), který se bude točit kolem upírů. A nyní máme konečně na světě i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. O samotném ději nám toho upoutávka moc neprozradí, stejně tak nám ani pořádně neukáže ona upírská monstra, ale je to jedině dobře. Traileru tak díky tomu nechybí jak napětí, tak i příslib skvělé atmosféry.

Michael B. Jordan bude mít ve filmu dvojroli, zahraje si totiž dvojčata, která se snaží zanechat své problematické životy za sebou a vrátit se do svého rodného města. Zde chtějí oba bratři začít znovu, ale následně zjistí, že je zde hodlá přivítat ještě větší zlo. Z informací z předešlých měsíců to vypadá, že film by se měl odehrávat na jihu Spojených států během 30. let, kde v té době stále platily Zákony Jima Crowa, označení pro různá nařízení týkající se rasové segregace.

První trailer každopádně vypadá skvěle, tak uvidíme, co všechno nám ukáže další upoutávka. Warneři totiž jistojistě ještě nějakou vydají. 

Ryan Coogler se postaral jak o režii, tak i o scénář, dále natočil známé filmy jako boxerské drama Creed (2015), marvelovku Black Panther (2018) a její pokračování s podtitulem Wakanda nechť žije (2022).

Kromě Jordana si ve filmu zahrají herci jako Jack O'Connell, Hailee Steinfeld, Wunmi Mosaku, Delroy Lindo, Li Jun Li, Lola Kirke, Omar Benson Miller, Jayme Lawson a mnozí další.

V českých kinech se film objeví 6. 3. 2025.