Nedávno nám stanice Peacock nadělila dva plakáty na nadcházející minisérii jménem The Continental, která bude spin-offem k filmové sérii o Johnu Wickovi. A to mohlo znamenat jediné. Že první trailer je už za dveřmi. A skutečně! Peacock se konečně pochlubil upoutávkou, která nám toho sice zas až tolik neukáže, ale i tak je z ní patrné, že se příběh bude opět odehrávat v onom zabijáckém univerzu filmové série.

Trailer nám tak potvrdil hned několik věcí, které jsme už o minisérii věděli. Hlavní děj se bude tentokrát odehrávat v New Yorku 70. let, přičemž bude zasazený v hotelu The Continental, jenž slouží jako bezpečná lokace pro veškeré zabijáky Vysokého stolu. Jednou z hlavních postav se stává mladý Winston Scott (Colin Woodell), budoucí přítel a spojenec Johna Wicka, jehož ve filmové sérii ztvárnil Ian McShane. Toho si můžeme lépe prohlédnout na konci upoutávky, kde míří ke vstupním dveřím do hotelu. Tedy do místa, které bude jednoho dne patřit jemu. 

V minisérii by se také měla objevit mladší verze recepčního Charona (Ayomide Adegun), který se s Winstonem v jistý moment spojí. Kromě různých scén z hotelu nám také upoutávka ukáže několik šťavnatě vyhlížejících bojových sekvencí, ve kterých nebudou chybět bouchačky a patrně ani katany. Stejně tak se nám ukáže hned několik neznámých postav, u nichž lze předpokládat, že se jedná o zabijáky Vysokého stolu. Jedno je tudíž jasné. Pravidla hotelu, v němž by se měl dodržovat klid zbraní, stoprocentně někdo poruší. A možná právě toho využije mladý Winston, aby převzal nad místem kontrolu.

Opět připomeneme, že minisérie se bude skládat pouze ze tří epizod s celovečerní stopáží. Těšit bychom se měli jak na pořádnou akci, tak i nějaké ty konverzačky. Stále jsme ale ještě zvědaví na postavu Mela Gibsona, která by měla v příběhu hrát také významnou roli. 

V následujících měsících bychom se mohli dočkat ještě dalšího traileru, který nám o hlavním ději poodhalí více informací. Minisérii si každopádně vzali pod palec Greg Coolidge a Kirk Ward, kteří zároveň pracovali na scénáři. Dobrou zprávou je, že na něm pracovali i lidé, kteří jsou zodpovědní za filmovou sérii to znamená Chad StaHELski a scenáristé Chris Collins a Derek Kolstad.

Těšit se můžeme také na herce jako Katie McGrath, Peter Greene, Jeremy Bobb, Adam Shapiro, Jessica Allain, Kate Nhung, Ray McKinnon, Ben Robson, Marina Mazepa a Mishel Prada.

Minisérie by měla na stanici Peacock premiérovat někdy během letošního září/septembra, u nás by se měla eventuálně objevit na službě Amazon Prime Video.