Z chystaného seriálu Pán prstenů: Prsteny moci se postupem času stává čím dál více očekávaná, ale také kontroverzní záležitost. O tom, zda tento počin naplní či zničí naše očekávání, můžeme stále jen diskutovat. Již o víkendu nám ale Amazon zpřístupní další indicii, podle které si budeme moct utvořit lepší obrázek o ději a vizuálu jednoho z nejočekávanějších počinů tohoto roku.

Podle informací časopisu The Hollywood Reporter Amazon brzy zveřejní první plnohodnotný trailer. A to při příležitosti 56. utkání Super Bowl v neděli 13. února. Půjde o úplně první pohled na záběry z nejdražšího seriálu, který byl zatím natočen. Doposud jsme měli možnost zhlédnout první teaser, kde byl odhalen název seriálu, a plakáty s datem premiéry, na nichž jsou zachyceny ruce nejdůležitějších postav. Amazon se s datem traileru pochlubil také na Twitteru, samotné datum je však napsáno v elfštině.

Pán prstenů: Prsteny moci se bude odehrávat během Druhého věku Středozemě J. R. R. Tolkiena, dlouho před Válkou o prsten a hrdinskými činy Bilba, Froda či Sama. Pokud se budeme řídit názvem, měli bychom být v seriálu svědky Sauronova pokoření, vzestupu a vytvoření prstenů moci, včetně toho jednoho, který již dobře známe z filmových trilogií.

Přečtěte si také: V Tales of the Shire prožijete život hobita v idylické vesničce

Premiéra prvního dílu je oznámena na 2. září/septembera 2022. Jak se těšíte na první náhled do Druhého věku Středozemě? Co se podle vás v traileru objeví? Naplní to vaše očekávání? Dejte nám určitě vědět do komentářů.