Už někdy během příštího měsíce by se na službě Max měl objevit hororový snímek Prokletí Salemu, který bude další adaptací slavného románu od Stephena Kinga. Trailer sice ještě stále na světě nemáme, nicméně to by se mělo v brzké době změnit. Mezitím zde ale od streamovací služby máme první klip, který si můžete pustit výše.

Klip nám konečně pořádně ukáže, jak vlastně bude vypadat hlavní hrdina Ben Mears (Lewis Pullman), který se spolu s doktorkou Cody (Alfre Woodard), Susan Norton (Makenzie Leigh), Markem Petriem (Jordan Preston Carter) a Otcem Callahanem (John Benjamin Hickey) jde podívat na mrtvolu ve Strakerově sídle. Napětí se dá krájet, snad na tom tudíž bude podobně i zbytek filmu.

Příběh se zaměří na zmíněného spisovatele Bena Mearse, který se vrací do města Jerusalem's Lot v Maine, v němž prožil část svého dětství, aby zde mohl najít inspiraci pro svou další knihu. Následně ale zjistí, že obyvatelé jeho rodného města se stali kořistí krvežíznivého upíra. Bude proto muset spojit síly se skupinkou lidí, aby mohlo porazit prastaré zlo.

O scénář a režii se postaral hororový veterán Gary Dauberman, který pracoval na scénářích ke známým titulům jako Annabelle (2014), To (2017) a Sestra (2018).

Dále hrají Bill Camp, Spencer Treat Clark, Pilou Asbæk, Liam Anderson, Gavin Maddox Bergman a další. Jedním z producentů je i mistr hrůzy James Wan (V zajetí démonů).

Film bude na službě Max premiérovat letos v říjnu