V půlce ledna roku 2023 vyšlo u nás na NerdFixu velké tematické video, které se zaobíralo tím, kdo by se mohl stát příštím Jamesem Bondem. Podívat se na něj můžete níže.

A v rámci všech tehdy dostupných informací a požadavků, které producenti měli pro možné kandidáty, jsme dospěli k názoru, že největší šance měl Aaron Taylor-Johnson, třiatřicetiletý Angličan, který zazářil v titulech jako Kick-Ass (2010), Noční zvířata (2016) a Bullet Train (2022).

A nyní se zdá, že se naše úvaha skutečně naplní. Deník The Sun nedávno uvedl, že Aaron Taylor-Johnson údajně dostal nabídku na roli agenta 007. Zdroje zmíněného deníku tvrdí, že už se jen čeká na hercovu odpověď. 

Společnost Eon Productions, která dohlíží na celou bondovskou filmovou sérii, předpokládá, že Taylor-Johnson by měl v nejbližších dnech podepsat smlouvu, přičemž poté bude následovat oficiální oznámení, že roli získal. Podle insiderů se již na scénáři k novému filmu o Bondovi pracuje, přičemž první klapka by měla padnout ještě letos. Oproti předešlým zprávám, kdy to ještě vypadalo, že projekt se stále nachází v plenkách, to jsou vyloženě obrovitánské kroky kupředu!

Samozřejmě si ještě musíme počkat na to, zda herec na roli kývne. Připomeneme ale onu šuškandu o tom, že herec se již v roce 2022 kvůli roli sešel s Barbarou Broccoliovoou a Michaelem G. Wilsonem, šéfy celé bondovské franšízy, kterým se údajně velice líbil. Nechceme to zakřiknout, ale zdá se, že role agenta 007 připadne opravdu jemu. Fanoušci Henryho Cavilla by si měli připravit kapesníky. 

Aaron Taylor-Johnson skutečně splňuje všechny zásadní požadavky pro příštího Bonda, o kterých se v minulých letech mluvilo. Je to Brit po třicítce, který na svém kontě navíc nemá zas až tolik známých rolí. Na definitivní odpověď si ale budeme muset ještě nějaký ten čas počkat.

Mezi další oblíbené kandidáty patřili ještě Regé-Jean Page, Tom Hardy, Idris Elba, Richard Madden, Dan Stevens, James Norton a Tom Hiddleston.