Ne, nejedná se o filmovou adaptaci videohry, stejně tak ani o pokračování nejnovějšího Predátora, které je však už ve výrobě. Snímek Prey (případně Kalahari) bude survival thrillerem, jehož oficiální trailer nedávno zveřejnilo studio Vertical. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh se zaměří na pár (Ryan Phillippe a Mena Suvari), který je nucen uprchnout z pouště Kalahari poté, co jejich misijní práci naruší hrozba v podobě radikální militantní frakce. Když vzlétnou do vzduchu s rozviklaným letadlem, které ovládá povrchní pašerák (Emile Hirsch), zdá se, že nebezpečí unikli. Jakmile ale letadlo po závažné závadě havaruje, přeživší se ocitají uprostřed nebezpečné divočiny, která se jen hemží predátory. Pro nešťastníky z letadla tak začíná drsný boj o přežití, ve kterém zvítězí pouze ti nejschopnější z nich. 

O scénář a režii se postaral Mukunda Michael Dewil, který natočil thrillery jako Štvanec (2013) a The Immaculate Room (2022).

Dále se ve snímku objeví herci jako Dylan Flashner, Tristan Thompson, Jeremy Tardy, Mohamed Hakeemshady, Michaela Sasner, Godwin Asamoah Obeng a Alpha Miknas.

Snímek bude uvede na VOD již 15. 3. 2024.