Před pár lety nám šikovaný americký režisér Dan Trachtenberg nadělil další snímek z predátorské filmové série, který svým způsobem celou franšízu zachránil. Titul Predátor: Kořist (2022), ve kterém slavný emzák změřil síly s mladou lovkyní kmene Komančů (Amber Midthunder), se dočkal pozitivního přijetí jak od kritiků, tak i od diváků. Tři dny po premiéře se z něho navíc stal vůbec ten nejsledovanější film, jaký kdy služba Hulu vysílala. Asi tudíž není divu, že studio 20th Century si už brousí zuby na další díly.

A nyní to máme konečně potvrzené. Další Predátor je oficiálně ve výrobě. O režii by se měl opět postarat výše zmíněný Dan Trachtenberg, který zároveň bude v podstatě takovým šéfem celé franšízy. V budoucnu bychom se totiž měli dočkat i dalších filmů, na které bude filmař dohlížet. 

Chystaný snímek zatím nese název Badlands, ovšem o ději zatím nevíme zhola nic. Podle všeho by se ale měl odehrávat ve vzdálené budoucnosti, přičemž bychom měli opět počítat s ženskou protagonistkou.

Trachtenberg se podílel i na výrobě scénáře, jenž zpracovával spolu s Patrickem Aisonem, scenáristou Kořisti. Zdá se, že oba dva filmaři na projektu pracovali už nějaký ten pátek. Server The Hollywood Reporter tak hlásí, že první klapka by měla padnout už letos v červenci. Teoreticky bychom se tak nového Predátora mohli odhadem dočkat někdy v druhé polovině roku 2025, ale to ještě uvidíme. 

Podle serveru Deadline se také zdá, že Predátor: Kořist se dočká přímého pokračování. Opět se tak zřejmě vrátíme do 18. století mezi indiány, ale zda se v druhém díle opět objeví hrdinka Naru v podání Amber Midthunder, zatím není známo. Chystané pokračování je ale údajně ještě na míle vzdálené, zřejmě bychom měli počítat ještě s několikaletým čekáním.