Kameraman Jeff Cutter na svém Instagramu nedávno ohlásil, že nadcházející díl ze série o badass mimozemském Predátorovi, který nakonec patrně ponese název “Skulls“, konečně dokončil produkci. S oním názvem to může být trochu matoucí, protože ještě donedávna byl název pouze v jednotném čísle, tedy pouze “Skull“. Příspěvek na Instagramu už každopádně není dostupný, což může znamenat, že předčasné odhalení potenciálně skutečného názvu rozhořčilo produkční společnost, která bude film propagovat. Ale je možné, že to nakonec bylo úplně jinak. Na to si holt budeme muset počkat. S informací přišel web Collider.

Cutterův příspěvek zároveň odhalil jména dvou dalších herců, kteří se ve snímku objeví. Jsou jimi Dakota Beavers a Dane DiLiegro. Oba dva budou sekundovat herečce Amber Midthunder, která by měla být hlavní protagonistkou filmu. Je dost pravděpodobné, že právě DiLiegro si zahraje samotného Predátora, protože již má určité zkušenosti s hraním příšer, a to například v seriálu American Horror Stories. O samotném příběhu ještě nevíme zhola nic, ale údajně by se měl odehrávat během vůbec první návštěvy Predátora na Zemi.

Snímek si vzal pod režisérský palec Dan Trachtenberg, který v roce 2016 natočil působivý sci-fi thriller Ulice Cloverfield 10. Podle producentů filmu by se měl prequel zaměřit na to, co činilo úplně první díl skvělým. Ať už to znamená cokoliv, producenti zároveň sdělili, že film se bude v určitém ohledu podobat snímku Revenant z roku 2015. Tak se necháme překvapit.