Zatímco spousta nakladatelství už pro letošní rok ukončilo svou činnost, nakladatelství CREW se snaží i v prosinci/decembri. Včera jsme vám přinesli článek o posledním superhrdinském komiksu pro tento rok a tím byl třetí svazek série Strážci galaxie – Noví strážci. A dnes se podíváme na poslední dvě mangy, které tento rok vyjdou.

Přečtěte si také: Strážci galaxie - Noví strážci potřetí!

ORANGE 3

První z nich je třetí díl krátké manga série s názvem Orange od Ičigo Takano, která neobsahuje hromadu soubojů, monster a akce, ale je takovým silným životním příběhem o přátelství a nápravě životních chyb. Zatímco ve druhém svazku se Naho moc nedařilo měnit budoucnost, v tom třetím se to trochu vymkne kontrole.

„Naho se s překvapením dozvídá, že dopis z budoucnosti dostal i Suwa. Oba kamarádi se rozhodnou spolupracovat a zachránit Kakerua společně, jenže jejich činy vedou jen k tomu, že se přítomnost mění příliš rychle a pokyny z dopisů tak přestávají odpovídat současnému dění...“

Orange 3 se objeví v obchodech již 8. prosince/decembra 2020. Zakoupit ho samozřejmě budete moci na eshopu nakladatelství CREW nebo ve větších knihkupectvích.

ÚTOK TITÁNŮ 24

Druhým titulem naopak potěšíme fanoušky drsného fantasy. Do prodeje se totiž chystá i 24. svazek dark fantasy série Útok titánů, kterou v roce 2009 stvořil japonský mangaka Hadžime Isajamy. Zatím posledního svazku se fanoušci dočkali na začátku letošního srpna/augusta. V něm se hrdinové snažili zmocnit Prapůvodního titána. Jaké nástrahy na ně čekají teď?

„Titáni ve službách marleyské armády se připravují na další akci – je třeba získat Prapůvodního titána, jinak zbývajícím Eldiáncům hrozí, že se ocitnou napospas zbytku světa lačnícího po pomstě za dlouhé roky utrpení. Jenže nebezpečí nečíhá jen na ostrově Paradis, ale i mezi Marleyci. A Reiner musí navíc bojovat i sám se sebou...“

Útok titánů 24 vychází stejně jako třetí Orange 8. prosince/decembra 2020 a téměř uzavírá repertoár nakladatelství CREW pro tento rok. Zakoupit ho můžete taktéž na eshopu nakladatelství CREW a ve větších knihkupectvích.