Kdo by to byl řekl, že se ve stejný rok, co vyšla třetí série nesmírně úspěšného seriálu Cobra Kai, se dočkáme i série čtvrté. V Netflixu jsou zkrátka rychlíci. Čtvrtá řada populární akčně komediální jízdy k nám totiž dorazí už na konci nynějšího měsíce. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Jelikož se jedná o jeden z největších hitů, co kdy Netflixu vyprodukoval, fanoušci se nemůžou dočkat, co pro ně tvůrci přichystali tentokrát. Za dobu svých tří sérií si totiž seriál udržuje velice kladné hodnocení jak u kritiků, tak i u diváků. 

Seriál Cobra Kai je v podstatě takový sequelový spin-off na filmovou sérii Karate Kid, kterou odstartoval známý snímek z roku 1984 od Johna G. Avildsena. Děj seriálu se odehrává více než 30 let po jeho událostech, přičemž se zaměřuje na dva primární protagonisty původní filmové série, kterými jsou Daniel LaRusso (Ralph Macchio) a Johnny Lawrence (William Zabka). Právě ten chce v seriálu opět obnovit svou zanikající slávu. Z jeho dlouholetého rivala Daniela se totiž zatím stal úspěšný a bohatý podnikatel, ovšem z Johnnyho je jen prachsprostý údržbář. Proto se (s pomocí svého souseda Miguela) rozhodne znovu otevřít dojo Cobra Kai. Ve čtvrté sérii se však proti Cobra Kai spojí dojo Miyagi-Do a dojo Eagle Fang. Daniel a Johnny tak budou muset konečně řádně zakopat válečnou sekyru, aby se oba mohli postavit Johnu Kreesovi, hlavnímu záporákovi nejen celého seriálu, ale i původní filmové série. 

Pokud jste seriál zatím neviděli, žádný strach, všechny série jsou normálně dostupné na Netflixu. Bylo by ovšem více než vhodné, abyste taktéž byli obeznámeni s dějem původní filmové série, tudíž pokud jste neviděli ani ji, silně doporučujeme s ní začít. Fanoušci určitě rádi uslyší i informaci, že produkce páté série již oficiálně začala, přičemž v plánu je i série šestá. Kromě výše zmíněných se v seriálu objevili následující herci: Courtney Henggeler jako Amanda LaRusso, Xolo Maridueña jako Miguel Diaz, Tanner Buchanan jako Robby Keene, Mary Mouser jako Samantha LaRusso, Jacob Bertrand jako Hawk, Gianni Decenzo jako Demetri, Vanessa Rubio jako Carmen, Peyton List jako Tory, Martin Kove jako John Kreese, Dallas Dupree Young jako Kenny, Oona O’Brien jako Devon, Griffin Santopietro jako Anthony a Thomas Ian Griffith jako Terry Silver. Premiéry čtvrté série se na Netflixu dočkáme 31. 12. 2021.