Už nějaký čas víme, že Disney nám hodlá nadělit pokračování slavné komedie Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) z roku 2003, do něhož se opět vrátí herečky Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan. Obě dvě si tak zopakují role Tess a Anny.

O druhém díle se mluvilo i na momentálně běžící akci D23 Expo, kde bylo odhaleno, že pokračování ponese název Freakier Friday. Pod jakým názvem uvede film česká distribuce, se necháme překvapit. Možná to ale vyřeší jednoduchým „Mezi námi děvčaty 2“.

Tvůrci se na akci také pochlubili prvními fotkami s oběma hlavními herečkami, které si můžete prohlédnout níže. Lohan prohlásila, že pokračování bude zábavnější a více nabité emocemi, zároveň také uvedla, že důvod, proč se obě herečky do druhého dílu vrátily, tkví především v lásce ze strany fanoušků. 

Co se příběhu týče, už nějaký čas víme, že se bude odehrávat mnoho let poté, co si vdova Tess a její dcera Anna za podivných okolností vyměnily těla. Anna už má nyní svou vlastní dceru a brzy bude mít i jednu nevlastní. Jak ale proplouvají nesčetnými výzvami, které se vyskytnou v době, kdy se obě rodiny spojí, Tess a Anna zjistí, že blesk může skutečně udeřit dvakrát na stejné místo.

Z prvního dílu také hlásí návrat Mark Harmon jako Ryan, Chad Michael Murray jako Jake, Christina Vidal Mitchell jako Maddie, Haley Hudson jako Peg, Rosalind Chao jako Pei-Pei, Lucille Soong jako Pei-Peina matka a Stephen Tobolowsky jako pan Bates.

Z nováčků jsou k filmu upsáni herci jako Julia Butters, Sophia Hammons, Manny Jacinto a Maitreyi Ramakrishnan. 

O režii filmu se postarala Nisha Ganatra, která natočila snímky jako Zbožňuju svatby (2005), Late Night (2019) a Kalifornský sen (2020). Aktivně působí i v seriálovém světě, v němž točila pro série jako Brooklyn 99 (2013) a Future Man (2019).

Snímek vyjde někdy během příštího roku.