Obsazení druhého dílu Jokera, který ponese název Joker: Folie à Deux, se i nadále rozšiřuje. Nedávno vyšlo najevo, že si ve filmu zahraje významnou roli Brendan Gleesnon, nyní se k němu přidávají další dva herci. První je Catherine Keener, známá americká herečka, která se může chlubit dvěma nominacemi na Oscara za filmy V kůži Johna Malkoviche z roku 2000 a Capote z roku 2006. Z posledních let si ji diváci mohou pamatovat taktéž z hororu Jordana Peelea jménem Uteč, kde ztvárnila postavu Missy Armitage. Zatím však není známo, koho přesně bude ve druhém Jokerovi hrát. Stejně tak ani to, nakolik velká její role ve filmu bude.

Druhou posilou je šestadvacetiletý Jacob Lofland, který svůj herecký debut zaznamenal ve filmu Bahno z Mississippi z roku 2014. Diváci si ho ale mohou pamatovat také z filmové série Labyrint, přesněji z dílů Zkoušky ohněm a Vražedná léčba. O jeho účinkování v Jokerovi už ale máme více informací. Údajně se má jednat o klíčovou vedlejší postavu, která bude vězněm v Arkhamu, kde bude mít řadu interakcí s Arthurem Fleckem (Joaquin Phoenix). O koho přesně půjde ale zatím nevíme. 

Druhý Joker bude oproti jedničce podstatně dražší. Rozpočet prvního dílu z roku 2019 činil něco kolem 70 milionů dolarů, přičemž následně celosvětově vydělal parádních 1,07 miliard. Rozpočet druhého dílu ale bude činit až 150 milionů.

Nadcházející pokračování bude navíc údajně obsahovat komplikované a unikátní hudební sekvence, což je patrně i jeden z důvodů, proč si ve snímku zahraje i Lady Gaga. Ta totiž ztvární další hranou verzi milované Harley Quinn, což mnoho fanoušků (ne)mile překvapilo. Ale uvidíme, co z toho vyleze. Do druhého dílu se také vrátí herečka Zazie Beetz, která opět ztvární Arthurovu pěknou sousedku Sophie Dumond. 

Režie se opět ujme Todd Phillips, který spolu se Scottem Silverem zpracoval také scénář. Samotná produkce by měla začít ještě letos, přesněji někdy během prosince.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 10. 2024.