Tak to bylo hodně rychlý. Nový hororový snímek M3GAN, který vypráví o jedné pěkně nebezpečné robotické panence, se do amerických kin dostal ani ne před dvěma týdny. Už teď je ale jasné, že dostane druhý díl, který už navíc zná oficiální datum premiéry.

Pokračování jménem M3GAN 2.0 by se k nám mělo dostat 17. 1. 2025. O scénář se má opět postarat Akela Cooper, vrátit se mají i hlavní herecké hvězdy Allison Williams a Violet McGraw. Zatím však není známo, kdo přesně druhý díl zrežíruje, ale je vcelku možné, že to bude opět Gerard Johnstone. Hlavními producenty se zase mají stát hororoví velikáni James Wan a Jason Blum, kteří budou na výrobu snímku dohlížet se svými společnostmi Atomic Monster a Blumhouse Productions. 

Je navíc zajímavé, že právě Wan a Blum už chtěli vidět pokračování ještě před uvedením prvního dílu do kin. Blum prohlásil, že u filmu jako M3GAN měl z představy dalšího dílu dobrý pocit, i přestože v té době ještě nevěděl, zda o něj bude zájmem. Film však zaznamenal vcelku slušný komerční úspěch, z rozpočtu 12 milionů se mu celosvětově podařilo vydělat přes 96 milionů dolarů, což druhému dílu v podstatě otevřelo dveře dokořán.

Původní snímek vyprávěl o panence v životní velikosti a s vyspělou umělou inteligencí jménem Megan, kterou pro svou neteř Katie vytvoří vynálezkyně Gemma. A i přestože se ze začátku zdá, že to byla trefa do černého, protože Katie začne být opět veselejší, později začne Megan trochu vyvádět. A jen tak se zkrotit rozhodně nenechá.

Zatím však není známo, o čem přesně by samotné pokračování mělo být, ale zkuste hádat dvakrát.

V prvním díle se dále představili herci jako Ronny Chieng, Jen Van Epps, Brian Jordan Alvarez, Kimberley Crossman, Arlo Green a Stephane Garneau-Monten.

Už jste M3GAN viděli? Co na ni říkáte?