Filmař Jeff Chan nám v roce 2019 nadělil sci-fi podívanou jménem Code 8, která byla určitým obrácením klasického superhrdinského příběhu, jenž se zaměřil na Connora Reeda (Robbie Amell), jedince s nadpřirozenými schopnostmi. Ten se ponoří do hlubin zločineckého života poté, co se snaží zaplatit dluhy za léčbu své nemocné matky.

Už nějakou dobu víme, že Netflix nám nadělí pokračování jménem Kód 8: Část 2, na které lákal skrze loňskou akci Geeked Week. A nyní máme na světě také plnohodnotný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. 

Ve druhém díle se Connor snaží vyhýbat malérům poté, co se dostal ven z vězení a zpřetrhal vztahy se svým bývalým kriminálním spolupracovníkem Garrettem (Stephen Amell).

Na nějaký klidný život ale samozřejmě může rovnou zapomenout, bude totiž muset ochránit čtrnáctiletou dívku jménem Pav (Sirena Gulamgaus), která prchá před seržantem Kingem (Alex Mallari Jr.) a jeho muži. Seržant však má na své straně také robotické jednotky, které nebudou mít problém Pav vystopovat. Connor proto bude muset vyhledat pomoc u Garretta a jeho lidí. Ale lze mu vůbec věřit? 

O režii se opět postaral Jeff Chan, na scénáři zas znovu pracoval Chris Pare. Spolu s ním se na psaní podíleli i Jesse LaVercombe a Sherren Lee.

Dále se ve snímku objeví herci jako Jean Yoon, Aaron Abrams, Jane Moffat, Sarena Parmar a Mikayla SwamiNathan.

Film se na Netflixu objeví 28. 2. 2024.