Služba Apple TV+ nám nedávno nadělila velice slibně vyhlížející trailer na hororový fantasy seriál jménem Podvrženec, na který se můžete podívat výše. Seriál je popisován jako pohádka pro dospělé, která bude vyprávět děsivý příběh o rodičovství, z něhož bude mrazit v zádech.

Upoutávka začíná jako klasická romantická komedie. Hlavní postavou se stává muž jménem Apollo (LaKeith Stanfield), který se konstantně snaží vytáhnout na rande sympatickou Emmy (Clark Backo). Ta ho však konstantně odmítá, nicméně Apollo se nehodlá vzdát. Emmy mu však následně prozradí, že brzy odjede do jiné země. A přijde jí proto nerozumné začít před odjezdem s někým randit. Emmy následně zavítá do Brazílie, kde navštíví zapovězené místo poblíž vodopádů. Tam narazí na tajemnou stařenu, podle které má Emmy tři přání. Následně jí na ruku naváže náramek z nitě. Pokud onen náramek ale bude ruky někdy odstraněn, její přání se naplní. 

Podle traileru se však zdá, že Emmy si s tajemnou babkou z lesů příliš těžkou hlavu nedělá. Po svém návratu do USA o svém dobrodružství poví Apollovi, se kterým si konečně na to rande vyjde. Následně nadejde skok do budoucnosti, kdy Apollo a Emmy jsou již manželé a narodilo se jim dítě. Apollo se však rozhodne jednoho dne Emmyn náramek přeříznout, protože se domnívá, že spolu s ním se její manželce splní všechna přání.

Brzy poté se ale začnou dít podivné a nevysvětlitelné věci. Věci, které budu zahrnovat čarodějnice a portály do jiných světů. O žádné vzrušují dobrodružství ale nepůjde, tato pohádka bude mít mnohem temnější a hrůzostrašnější průběh. Seriál bude adaptací stejnojmenné knihy z roku 2017, o kterou se postaral autor Victor LaValle. 

Tvůrkyní a hlavní scenáristkou seriálu se stala Kelly Marcel, která pracovala na všech dílech Venoma s Tomem Hardym, včetně toho třetího, u něhož se kromě scénáře stará také o režii. Mezi režiséry jednotlivých epizod patří Jonathan van Tulleken, Dana Gonzales, Melina Matsoukas a Michael Francis Williams.

Dále se v seriálu objeví herci jako Jonelle Gunderson, Emy Coligado, Elena Hurst, Elizabeth Whitmere, Allison Price, Daphne Rubin-Vega a Christina Catechis.

Seriál bude na Apple TV+ premiérovat 8. 9. 2023.