Hned po začátku nového roku nám Netflix nadělí seriál Podruhé mě neoklameš, který bude vycházet z knihy z roku 2016 od Harlana Cobena. Na světě už máme také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává Joe (Richard Armitage), který je připraven začít zcela novou kapitolu svého života poté, co se konečně oženil. Jeho štěstí ale netrvá věčně, jednoho dne je totiž zavražděn přímo před očima své manželky (Michelle Keegan). Ta se později snaží s oním neštěstím vyrovnat, ovšem jednoho dne na ni čeká pořádný šok. Joe, který už je nějakou dobu pohřbený, se najednou objeví na záběrech z videochůvičky. Skutečně Joe jen předstíral svou smrt? Proč by to ale dělal? A nebo snad jeho manželka zkrátka a dobře začíná přicházet o rozum? 

O režii jednotlivých epizod se postaral David Moore, který taktéž točil pro seriály jako Sága rodu Forsytů (2002), Merlin (2008) a Cizinka (2014).

Dále se v sérii objeví herci jako Adeel Akhtar, Joanna Lumley, Hattie Morahan, Emmett J. Scanlan, Dino Fetscher a Adelle Leonce.

Seriál bude na Netflixu premiérovat 1. 1. 2024.