Dnes, tedy 18. 3. 2022, konečně premiéruje očekávaný horor od studia Sony, který ponese název Umma. Vyprávět bude o ženě jménem Amanda, která si poklidně žije na venkově se svou dcerou. Spokojený život však naruší příchod muže, který Amandě přiveze ostatky její zemřelé matky. Amanda se však ony ostatky zdráhá přijmout. S tím se pojí jedna určitá zásada, kterou si předsevzala před narozením své dcery. Za žádnou cenu se nesmí podobat své matce. S tím taktéž možná souvisí poměrně podivný domácí režim, který Amanda zavedla. Její dcera totiž nemá nejenom žádné přátelé, ale ani svůj vlastní mobil. Což se pro teenagera zdá naprosto nepředstavitelné. Je proto evidentní, že Amanda se snaží co nejvíce distancovat od zbytku civilizace.

Onen tajemný muž jí však řekne, že pokud se o ostatky řádně nepostará, její matka se jí přijde pomstít. A jak si můžeme domyslet, Amanda žádný důstojný pohřeb své matce nakonec pravděpodobně nedopřeje. Přesně to pak bude mít hrůzné následky, při kterým oběma ženám půjde o život. Na oslavu premiéry vydalo studio Sony zcela nový klip, na který se můžete podívat výše. 

Mateřská láska je holt věčná. A platí to i po smrti. Přesně to si bohužel brzy uvědomí jak Amanda, tak i její dcera. O scénář a režii se postarala filmařka Iris K. Shim. V hlavních rolích se představí herci jako Sandra Oh, Fivel Stewart, MeeWha Alana Lee, Tom Yi, Odeya Rush a Dermot Mulroney.