Zkušený scenárista Bill Lawrence, tvůrce seriálu Scrubs: Doktůrci (2001), pro nás připravuje novou sérii jménem Pochybná dohoda (Bad Monkey), ve které se v hlavní roli objeví Vince Vaughn (Souboj s rodinou). Služba Apple TV+ se již pochlubila oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Zmíněný herec si zahraje Andrewa Yancyho, bývalého detektiva, který byl vyhozen z policejního oddělení v Miami. Nyní provádí kontroly v restauračních zařízeních na jihu Floridy. Jednoho dne ale jistý turista najde při rybaření lidskou paži. Andrew si následně uvědomí, že pokud se mu povede dokázat, že jde o případ vraždy, bude se moci vrátit k pozici ochránce zákona. Následně je vtažen do světa hamižnosti a korupce, v němž se to jen hemží nejrůznějšími floridskými podivíny. A chybět nebude ani opice! Série bude vycházet ze stejnojmenné knižní předlohy z roku 2013, kterou napsal Carl Hiaasen.

Bill Lawrence se stal showrunnerem a hlavním scenáristou, stál také za vznikem seriálů jako Všichni starostovi muži (1996), Město žen (2009) a Ted Lasso (2020). O režii jednotlivých epizod se postaral Marcos Siega (Dexter).

Dále hrají Natalie Martinez, John Ortiz, Alex Moffat, Victor Turpin, Gonzalo Menendez, Lauren Buglioli, Rob Delaney, Jodie Turner-Smith, L. Scott Caldwell, Zach Braff a další.

Na službě Apple TV+ od 14. 8. 2024.