Netflix nedávno vydal trailer na nadcházející sociální drama, které ponese název V nemilosti. Film je založený na britské mini-sérii Unforgiven, která vznikla v roce 2009. Režie se ujala německá režisérka Nora Fingscheidt, která před dvěma lety na filmovém festivalu v Berlíně získala cenu Stříbrného medvěda za svůj snímek Narušitel systému. V nemilosti tak bude její druhý zrežírovaný film, ve kterém se hlavní role ujme Sandra Bullock

Film bude vyprávět o ženě jménem Ruth Slater, kterou přednedávnem po více než dvaceti letech konečně propustili z vězení za vraždu policejního důstojníka. Podle traileru se ale zdá, že o žádné chladnokrevné zabití ve skutečnosti nešlo, protože Ruth chtěla především ochránit svou sestřičku, kterou vychovávala. Když se ale vrátí domů, aby se mohla znovu zapojit do společnosti, žádného vřelého přijetí se rozhodně nedočká. Mnozí lidé totiž stále nedokážou překousnout zločin, kterého se dopustila. Aby se mohla Ruth vykoupit, tak bude muset v první řadě najít svou sestřičku, kterou před mnoha lety musela opustit. Dnes z ní však bude již dospělá žena. K tomu ale bude potřebovat právníka. A jelikož ji všichni v okolí nenávidí, její šance jsou věru mizivé. 

O scénář se společnými silami postaralo trio Peter Craig, Hillary Seitz a Coutenay Miles, které má za sebou tituly jako Mindhunter, Insomnie a Ve jménu krve. Kromě Sandry Bullock se ve filmu dočkáme herců jako Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal a Viola Davis. V kinech se ho dočkáme 24. 11. 2021, na Netflix pak dorazí až 10. 12. 2021.