Herec, scenárista a režisér Seth MacFarlane (The Orville) nám v roce 2012 nadělil veleúspěšnou komedii Méďa (Ted), ve které se Mark Wahlberg skamarádil s obživlým plyšovým medvídkem, z něhož se ovšem vyklube pěkné číslo. Snímek měl vyloženě parádní tržby, z rozpočtu 65 milionů se mu podařilo utržit necelých 550 mega, tudíž druhý díl byla v podstatě jistota. Toho jsme se dočkali v roce 2015, nicméně ten už s v kinech vedl podstatně hůř, z rozpočtu 68 milionů celosvětově utržil „jenom“ necelých 216 mega. I tak to sice žádná hrůza nebyla, nicméně na třetí díl již nedošlo.

Místo toho nám ale stanice Peacock nadělí prequelový seriál, který by měl premiérovat krátce po novém roce. Na světě už také máme první upoutávku, na kterou se můžete podívat výše. 

Příběh nás tentokrát zavede zpět do roku 1993, opět by se měl zaměřit na Johna Bennetta, kterého si tentokrát zahraje Max Burkholder (Očista).

V té době bude Johnovi 16 let, tudíž bude muset čelit nástrahám teenagerovského života. Naštěstí na to nebude sám, protože jeho plyšový parťák, jemuž opět propůjčí hlas MacFarlane, mu bude krýt záda. I přestože asi na Johna nebude mít úplně nejlepší vliv, pokusí se mu být co nejlepším kamarádem.

O samotném ději nám toho teaser příliš neprozradí, to by ale mohl napravit nějaký ten plnohodnotný trailer, který by mohl vyjít v následujících týdnech. 

Skvělou zprávou je, že i seriál si zcela vzal na starost Seth MacFarlane, který se opět postaral jak o scénář, tak i o režii, zároveň také vykonává pozici showrunnera. Dále na scénáři pracovali ještě Dana Gould (Simpsonovi), Jon Pollack (Taková moderní rodinka) a Julius Sharpe (Griffinovi).

V seriálu se dále objeví herci jako Alanna Ubach, Scott Grimes, Giorgia Whigham, Francesca Xuereb, Erin Moore, Danny Jolles a Shannon Dee.

Na Peacocku bude seriál premiérovat 11. 1. 2024, u nás by seriál mohl uvést SkyShowtime, případně Amazon Prime Video, to ještě uvidíme.