Po finálové scéně v prvním díle, ve kterém se objeví Woody Harrelson v podobě hostitele Venomova arci-protivníka jménem Carnage, začali fanoušci netrpělivě vyhlížet pokračování. To totiž přislibuje konflikt mezi oběma zubatými parazity, kteří si rozhodně nebudou brát žádné servítky. Ale co čert nechtěl, následně udeřila pandemie koronaviru, což zapříčinilo celou řadu odkládání produkcí a premiér.

Pokračování Venoma tomu bohužel také neušlo. Původně jsme se měli filmu dočkat už v říjnu minulého roku, následně se ale premiéra přesunula na červen 2021. Nakonec ale ani červen nevyšel, tudíž se premiéra opět musela přesouvat, tentokrát na 15.10.2021. V posledních týdnech se ale šuškalo, že mělo dojít k dalšímu odložení, přesněji na začátek příštího roku. Ale před pár dny vydalo studio Sony oficiální plakát, díky kterému si můžeme v klidu oddychnout. 

Kromě očividného faktu, že ten plakát vypadá fakt dost dobře, by se fanoušci měli podívat na jeho spodní část. Na té je zcela jasně zřetelné, že premiéry se skutečně dočkáme 15.10. 2021. A silně pochybujeme, že by Sony takový plakát vydával se záměrem film odložit znovu. Je proto více než pravděpodobné, že se nadupaného boje dvou mimozemských symbiontů dočkáme už za několik týdnů. 

Ovšem co už vás možná nepotěší, je fakt, že filmu byl oficiálně udělen rating PG-13, tedy vhodnost pro diváky od třináct let. Stejná věc se stala i prvnímu filmu, kde byly přímo viditelné různé vystřižené scény nevhodné pro mladistvé diváky. Rating PG-13 původní film značně zhoršil, a tak se teď bojíme i dvojky.

O režii pokračování se tentokrát postaral představitel Gluma Andy Serkis. Kromě Woodyho Harrelsona v něm uvidíme samozřejmě Toma Hardyho, Michelle Williams a mnohé další. Těšíte se?