Pusťte svou vlastní Radost k panelu, protože Disney na konferenci D23, která probíhá tento víkend, oznámil, že oscarový animák V hlavě se dočká druhého dílu. Ten se opět zaměří na Emoce malé Riley (Kaitlyn Dias), ze které už ale v pokračování bude drzá puberťačka, s níž cloumají hormony. A to samozřejmě bude mít výrazný vliv i na její mozkové centrum, ve kterém žijí Emoce Radost, Strach, Hněv, Znechucení a Smutek. Podrobné informace o ději zatím nemáme, ale údajně bychom si zase měli připravit kapesníky, protože má jít opět o řádně dojemnou a milou podívanou. 

Ovšem pozor, režie druhého dílu se už nejmou Pete Docter a Ronnie Del Carmen, kteří se postarali o jedničku. Na jejich místo přijde pixarovský veterán Kelsey Mann, který zastával úlohu vedoucího příběhu pro projekty jako Univerzita pro příšerky, Hodný dinosaurus a Frčíme.

Scénář k pokračování ale zpracuje Meg LeFauve, která se spolu s Petem Docterem, Ronniem Del Carmen a Joshem Cooleym podílela na scénáři k jedničce, za což také byla spolu se svými kolegy nominována na Oscara. Dále se LeFauve podílela na animácích jako Hledá se Dory, Úžasňákovi 2 a výše zmíněný Hodný dinosaurus

Očekávat bychom měli taktéž stejné herecké pardály, kteří poskytli hlas jednotlivých postavám v prvním díle. Amy Poehler se představila v hlavní roli jako Radost, Phyllis Smith hrála Smutek, Bill Hader zase Strach, Lewis Black ztvárnil Hněv a Mindy Kaling poskytla hlas Znechucení. Dočkali jsme se také nejenom Diane Lane a Kylea MacLachlan v rolích rodičů Riley, ale i Richarda Kinda, který ztvárnil Rileyina imaginárního kamaráda Bing Bonga. Nicméně proslýchá se, že rolí Strachu a Znechucení se ve dvojce ujme někdo jiný, ale to zatím nebylo potvrzeno. Každopádně uvidíme, co s sebou přinesou další informace.

Druhého dílu bychom se měli dočkat někdy v roce 2024.