Eric Kripke, jeden z tvůrců vynikajícího seriálu The Boys (Banda), jemuž bude už velice brzy premiérovat čtvrtá řada, přišel s informací, která možná některé zklame, ale ve své podstatě se jedná o dobrou zprávu. Už nějaký čas máme potvrzené, že se dočkáme také páté sezóny, nicméně Kripke nedávno odhalil, že se bude jednat o sezónu finálovou, se kterou celý seriál skončí.

Tvůrce také uvedl, že to byl už od začátku jeho plán, teprve nyní se ale o něj mohl podělit s fanoušky. Kripke v rozhovoru pro The Hollywood Reporter uvedl, že nadcházející čtvrtá sezóna má být určitým tichem před bouří, kterou bude představovat řada finálová. Těšit se podle všeho máme na velkolepé a krvavé zakončení. Tak doufejme, že bude také náležitě uspokojivé! 

Mnoho slavných seriálů nemělo žádnou vizi o tom, kde by se měla nacházet cílová páska, přičemž s přibývajícími sezónami pak šla kvalita rychle dolů. Je proto rozhodně fajn, že Kripke už má dlouho stanovené, kdy přesně seriál skončí a nehodlá ho zbytečně natahovat.

A vlastně to i dává smysl z hlediska příběhu, protože z předešlé sezóny víme, že Billymu Butcherovi (Karl Urban) zbývá jen několik měsíců života kvůli nadměrnému užívání Compoundu V. Podaří se mu ale ještě před nevyhnutelnou smrtí poslat Homelandera (Antony Starr) do kytek? To se zřejmě dozvíme až v páté řadě. 

V nadcházející čtvrté sezóně se každopádně vrací na scénu hrdinové Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capone), Kimiko (Karen Fukuhara) a Starlight (Erin Moriarty).

Mezi nové postavy patří Joe Kessler (Jeffrey Dean Morgan), Firecracker (Valorie Curry) a Sister Sage (Susan Heyward).

Návrat hlásí i Claudia Doumit jako Victoria Neuman, Chace Crawford jako The Deep, Jessie T. Usher jako A-Train, Colby Minifie jako Ashley Barrett a Nathan Mitchell jako nový Black Noir.

Čtvrtá řada bude na službě Prime Video premiérovat 13. 6. 2024.